Düzce'de Kamp Yapılacak Yerler

Banner

Düzce'de Kamp Yapılacak Yerler

Düzce'de Kamp Yapılacak Yerler
Düzce şelaleleriyle, yaylalarıyla pek çok doğal güzelliğe ev sahipliği yapan bir bölge. Doğasına ve yeşiline her daim hayran olduğumuz Düzce kamp için en çok tercih ettiğimiz illerden biri. Biz de sizler için Düzce'nin en iyi kamp yerlerini, kamp ve karavan alanlarını içeren bir liste hazırladık.

1- Torkul Gölü Kamp Alanı

Düzce’nin merkeze bağlı Uğur mevkiinde yer alan Torkul Gölü sizleri bekliyor. Düzce – Bolu il sınırında yer alan Torkul Gölü, sessiz ve ıssız bir bölge olmasıyla tanınmaktadır. Elektrik, tuvalet ve duş imkanı bulunmuyor. Telefon hemen hemen hiçbir bölgesinde çekmiyor. Restoran, kafe ve herhangi bir işletme bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürmeniz gerekmektedir. Torkul Gölü’ne giden yolun bazı bölgeleri bozuk ancak keyif kaçıracak bir yolculuk mümkün değil. Aşırı hız yapmamaya ve orman manzarasını izlemeyi unutmayınız. Torkul Gölü çevresinde fotoğrafçılık ve doğa yürüyüşü aktivitesi gerçekleştirebilirsiniz.

2- Akkaya Köyü Piknik Alanı Ve Kamp Alanı

Akçakoca’ya bağlı Akkaya Köyü sınırları içerisinde yer alan Akkaya Köyü Piknik Alanı Ve Kamp Alanı sizleri bekliyor. Akçakoca – Alaplı yolu üzerinde yer alan Akkaya Köyü’nde doğa ile iç içe kamp ve piknik deneyimi yaşayabilirsiniz. Girişleri ücretli ve piknik alanının üst bölgesinde birkaç tane ufak işletme var. Yiyecek ve içecek temin edebilirsiniz ancak her ihtimale karşı hazırlıklı gitmeye özen gösteriniz. Tuvalet ve çeşme imkanı yok. Akarsu üzerine piknik masası konuşlandırarak serin bir piknik yapabilirsiniz. Dileyenler orman içerisinde, dileyenlerde sahil şeridi boyunca yer alan bölgelerde diledikleri gibi kamp ve piknik yapabilirler.

3- Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı Kamp Alanı

Gölyaka’ya bağlı Güzeldere Köyü sınırları içerisinde yer alan Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı’nda doğa ile iç içe vakit geçirebilirsiniz. Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı içerisinde; çadır kamp alanı, karavan kamp alanı, market, restoran, tuvalet, otopark, köy ürünleri pazarı, bungalov kiralaması, orman kampı, doğa sporları, mescit hizmetleri ve oyun parkı imkanları yer almaktadır. Ayrıca tesis içerisinde hizmet verilen restoranda sunulan yiyecek ve içecekler; kahvaltı menüleri, gözleme çeşitleri, kızartma çeşitleri, köfteler, çorba, ızgara türleri, tostlar, tatlı türleri ve salata menüleri olarak sıralandırılmıştır. 2 odadan oluşan bungalov evler içerisinde; 1 salon, 1 amerikan mutfak, 1 yatak odası ve 1 banyo bulunmaktadır. Su ısıtıcısı, mutfak ekipmanları, dolap ve ayna imkanı bulunmaktadır. Tabiat Parkına toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanamamaktadır.

Muflon Karavan

Whatsapp Destek
Çevrimiçi